Wij arrangeren tijdens het programma verrassende ontmoetingen voor jou. Naast de vaste begeleiders Tamara de Kroon en Rob Vinke, tref je Robin van Soolingen.

Tamara de Kroon heeft haar brede managementervaring verrijkt met de specialisatie in persoonlijke ontwikkeling en de werking van systemen. Vanuit onder andere het systemisch werk, de transactionele analyse en het neurolinguistisch programmeren is zij in staat anderen te inspireren en stimuleren in de zoektocht naar hun eigen kracht en potentieel. De opleiding biedt hiervoor een prachtig platform. Tamara staat voor puur en rake prikkeling.

Rob Vinke is een doorgewinterde organisatieadviseur. Hij kent het speelveld en de regels. Hij is gespecialiseerd op het gebied van strategisch management, waarin hij steeds nieuwe verbanden legt met veranderkundige inzichten. De kracht van appreciative inquiry gecombineerd met zijn eigen verdieping in 'hoe dan wel', vormen zijn grootste drijfveer voor deze opleiding. Rob staat voor rust en scherpte.

Robin van Soolingen is kickbokser, karatekampioen en trainer en weet als geen ander hoe boksen een uiting is van wat er zich van binnen afspeelt. Met de bokshandschoenen aan helpt hij leiders en teams bij het vergroten van hun mentale weerbaarheid. Hij laat leiders en organisaties ervaren waar hun kracht en mogelijkheden liggen. Robin staat voor energie en betrokkenheid.