Ons programma gaat uit van de overtuiging dat het 'ik' een krachtig instrument is voor verandering. We zoomen in op wie je bent, wat je denkt, waar je vandaan komt en zoomen uit op wat je doet, wat je drijft en welke invloed je hebt op anderen.

Gelijkwaardige uitwisseling op hoog niveau

Deze 7-daagse leergang dient de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap van leiders, adviseurs en andere spelbepalers in organisaties. Onze eigenschappen gedijen het best bij anderen en daarom werken we in groepen van 8 tot 12 deelnemers. Een gemêleerde groep die ervoor open staat om gelijkwaardig uit te wisselen.

Wat we gaan doen deze 7 dagen

We markeren jouw startpunt en verkennen je eigen opgave en wens. Verdiepen dit met theorie en praktijk over drijfveren, karaktereigenschappen en persoonskenmerken. Aan de hand van de nieuwste inzichten uit de wetenschap leren we welke invloed ons brein heeft op onze mentale weerbaarheid en wat dat doet met motivatie en leiderschap. Deze inzichten verrijken we met het ervaren van onze fysieke weerbaarheid. Met behulp van de bokssport ontdekken we onze persoonlijke kracht, maken contact met emoties en brengen doen en denken, lichaam en geest meer in balans. Daarna verleggen we de aandacht naar de invloed van systemen. We kijken naar de invloed van ordening, balans in geven en nemen en plek in organisaties en leren hoe we succes en falen in de rationele bovenstroom van organisaties mede kunnen verklaren en beïnvloeden vanuit de onderstroom.

Wat het je oplevert

Het programma vergroot je bewustzijn van eigen kennen en kunnen. Je werkt aan jouw autonomie en vergroot je creativiteit, waardoor het besef van de rijkdom aan handelingsmogelijkheden toeneemt. Breken met de regels en anders denken. Je gaat naar huis met eigen richting, inspiratie en nieuwe aangrijpingspunten. In veranderingsprocessen ga je voorop en verbind je mensen aan gezamenlijke doelen.