Rob Vinke is een doorgewinterde organisatieadviseur. Hij kent het speelveld en de regels. Hij is gespecialiseerd op het gebied van financieel management, waarin hij steeds nieuwe verbanden legt met veranderkundige inzichten. Uit eigen ervaring weet Rob dat hard en nog harder werken niet per se gaat leiden tot het gewenste resultaat en een voldaan gevoel. De kracht van appreciative inquiry gecombineerd met zijn eigen verdieping in 'hoe dan wel', vormen zijn grootste drijfveer voor deze opleiding. Rob staat voor rust en scherpte.

Heleen Meijburg weet op elegante wijze en met diepgang bruggen te slaan tussen disciplines. Als kliminstructeur heeft zij ervaring met het verleggen van grenzen. Aan den lijve heeft zij ondervonden hoe het lichaam en de geest elkaar kunnen tegenwerken én ook sterker maken. Deze ervaring koppelt zij aan neurowetenschappen, interne motivatie en bewustzijnsvergroting. Daarbij kijkt ze over de grenzen van het denken en ervaren, zonder hierbij haar gezonde nuchterheid te verliezen. Heleen staat voor inzicht en inspiratie.

Marit Frank is al ruim 10 jaar enthousiast over yoga. Eerst uitsluitend als beoefenaar, maar sinds 2013 is Marit yogadocent. Ze is opgeleid bij Yoga Academie Nederland en erg geïnteresseerd in anatomie en hoe mensen zich bewegen. In haar lessen richt zij zich op het verbeteren van lichaamsbewustzijn en lichaamshouding. Ademhaling, aandacht, coördinatie, mobiliteit, kracht én ontspanning zijn hierbij de bouwstenen.

Ed van Harten is de afgelopen 17 jaar actief geweest als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan met het begeleiden en instrueren van kaderleden en hun uitvoerders. De laatste jaren heeft hij zich hierin verder ontwikkeld door vele trainingen en opleidingen in mentale vorming voor te bereiden en te verzorgen voor tal van bedrijven en (top)sportteams. Door zijn enthousiaste en open en eerlijke benadering daagt hij je uit om op zoek te gaan naar het effect van jouw gedrag en de invloed daarvan op het te bereiken resultaat.

 

Inschrijven

Invalid Input

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input